Roinilan taimisto kasvattaa puuvartisia taimia pääasiassa metsänviljelyyn ja maisemointiin. Metsätaimet ovat tuoretuotteita, ja parhainta laatua saat, kun hankit taimet suoraan tarhalta. Tilaa myös toimitus tai nouda itse Utajärven taimitarhalta tai Oulun noutopisteestä. Avainsanat: Myydään männyntaimia ja kuusentaimia. Myytävänä kuusen ja männyn taimia. Pyydä hinnasto. Taimitarha: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Muhos, Utajärvi, Vaala, Ylikiiminki, Kempele, Oulunsalo, Tyrnävä, Ii. Kuljetus: Oulu, Muhos, Utajärvi, Vaala, Ylikiiminki, Kempele, Oulunsalo, Tyrnävä, Ii. Tiedustele kuusentaimen ja männyntaimen hinta ja saatavuus.

TAIMIA POHJOISIIN METSIIN JA PUUTARHOIHIN

Roinilan taimisto kasvattaa puuvartisia taimia pääasiassa metsänviljelyyn, joulupuutuotantoon ja maisemointiin.

Taimet voi noutaa suoraan tarhalta tai välivarastolta Oulusta. Voit myös tilata meiltä taimikuljetuksen lähialueille sekä kuljetusliikkeiden avulla kauemmaksikin.

Taimitarhamme sijaitsee Utajärvellä Oulujokivarressa n. 50km Oulusta. Pohjoinen sijaintimme takaa sen, että taimet ottavat tuntumaa Pohjois-Suomen oloihin jo alusta lähtien.

Jokaisesta kasvattamastamme lajista yritämme aina hakea parhaan mahdollisen alkuperän pohjoisiin olosuhteisiin.

Alkukasvatuksen suoritamme nykyaikaisessa, lämmitettävässä kasvihuoneessa jossa olosuhteita säädellään tietokoneohjatusti. Jatkokasvatus ja taimien talvehtiminen tapahtuu ulkona kasvatuskentällä.